PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
LA COMPANYIA
PICAP,S.L. Va néixer oficialment a la primavera de 1984, que és quan es vam editar els primers discos, però la primera oficina de Picap es va obrir el març del 83, de la mà d'en Joan-Carles Doval professional del món discogràfic català que tenia una gran motivació per engendrar un projecte propi. La idea inicial que s'ha mantingut al llarg dels anys és la de donar suport i treballar el més conjuntament possible amb els intèrprets i autors del nostre país, respectant la seva expressió lingüística, però donant un suport preferencial a la nostra llengua. Amb el temps, també hem obert una línia de música llatina de qualitat molt alta.

Picap ha obtingut el reconeixement de diverses institucions i mitjans públics i sobretot de la societat que a través de la compra dels discos editats ha fet possible aquest projecte, que hem de seguir fent possible dia a dia. Picap és una empresa jove, pel temps i per l'esperit, però sobretot per l'equip de professionals que la formen, gent jove molt professional, amb il·lusió i amb la mirada sempre cap al futur. L’esperit innovador impregna les parets de casa nostra. Estem treballant per fer-vos arribar allò que més us interessa i de la manera que més us convé i també tot allò que els bons creatius musicals d'aquest país estant elaborant i que vosaltres mereixeu poder-ne gaudir.

DIRECTOR
Joan Carles Doval
La direcció de l'empresa l'ostenta Joan-Carles Doval, fundador i administrador d'aquesta. La Direcció General coordina tots els departaments i marca l'estratègia general d'empresa conjuntament amb tots els seus col·laboradors.
ADMINISTRACIÓ
David Vilamajó
Cap d'administració. Responsable del departament d'administració tan per temes comptables com fiscals, clients, proveïdors etc.
Clients
El departament comptable i administratiu de la casa, com a qualsevol empresa controla la comptabilitat, facturació, clients, proveïdors, temes fiscals, etc.
DELEGACIÓ MADRID
Carlos Martín
El nostre company Carlos Martín, és el més veterà de l'empresa. Porta molts anys entre nosaltres i des de Madrid està al front de la delegació de l'empresa, dedicant una especial atenció a la promoció dels artistes a nivell d'Estat espanyol i del departament comercial.
COMERCIAL
Toni Vidal
Picap no té departament comercial, aquest pertany en exclusivitat a l’empresa ACTUAL RECORDS DISTRIBUCIÓ, SL amb deu venedors que cobreixen el territori de l’Estat, amb distribuïdors per EUA, Japó, França, Alemanya, Bèlgica, Mèxic, Xile, Argentina, Colòmbia, etc.

El departament fa arribar les produccions discogràfiques a qualsevol punt de la geografia, botigues petites i grans, clubs del disc, llibreries.

PROMOCIÓ
Albert López
L'equip de promoció vetlla per donar a conèixer al públic les obres musicals dels nostres artistes. Relacions amb els mitjans de comunicació, presentació de novetats discogràfiques, concerts de presentació, notícies relacionades amb els artistes o amb l’editora.
PRODUCCIÓ I DISSENY
Producció industrial de qualsevol suport fonogràfic o audiovisual, disseny de portades, maquetació dels llibrets, duplicació dels fonogrames, etc.
Disseny de la publicitat, cartells, anuncis a premsa, catàlegs, imatge corporativa de l'empresa, etc.
MÀRQUETING
ERNEST ARGELÉS
El departament de màrqueting, conjuntament amb l'equip de promoció, el de producció i el de noves tecnologies s'encarrega de crear i mantenir la presencia a la xarxa de l'empresa (xarxes socials, blocs, forums, promoció dels artistes a la xarxa,...), així com també s'encarrega de mantenir la web actualitzada buscant i creant nous continguts.
MAGATZEM I LOGÍSTICA
Pere Juvé
Des d'on es serveixen les comandes, es donen entrada les mercaderies i es mantenen les relacions amb les agències de transport, tenint el control necessari del nostre bon servei.