PICAP S.L. Edició de discos
05/11/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
Picap, membre de Merlin

foto_articleAquesta darrera setmana a Picap hem avançat en quant a propòsits digitals es tracta. Hem entrat a formar part de l’associació Merlin.

Merlin és una organització sense ànim de lucre amb el sol objectiu de fer més competitiva la industria de la música independent.

És la primera entitat de drets que treballa a favor dels interessos del sector de la música independent a nivell mundial. La seva missió és representar als seus socis en acord digitals que no resulten fàcils d’aconseguir a nivell local o individual i/o que no es troben coberts adequadament per acords existents. Busca ocupar el nínxol existent entre les entitats de recaptació i el que els segells poden aconseguir per si sols.

foto_merEntre els objectius de Merlin hi ha:
-Protegir els drets del repertori dels socis davant la infracció o l’abús.

-Permet accedir a ingressos actualment fora de l’abast dels independents, o on es descrimina clarament als independents

-Crea una entitat que actua com a punt d’entrada al sector de forma eficient, àmplia i directa

D’aquesta manera se’ns obren altres camins per tal de rendibilitzar el nostre extens catàleg que a part del de Picap estrictament, també estem duent a terme una tasca important de reedició de tots els catàleg d’EDIGSA i PDI, adaptant-los als temps actuals amb la possibilitat de comprar tota la música en format digital.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia