PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Activitats recents
Aquesta darrera setmana hem seguit fen feina, valorant projectes i planificant el futur musical de l’empresa.
A Picap tenim nous companys que per la seva preparació i il·lusió ens animen a seguir pensant en el futur i és que amb vint-i-quatre anys d’experiència professional a les espatlles cal tenir un equip ben equilibrat entre l’experiència i la joventut, per enfrontar els nous reptes.
Hem inaugurat un nou departament anomenat de Noves Tecnologies on Jordi Jiménez treballa aportant idees i pensant en un l’horitzó que tenim prou clar.
Francesc Verdera aporta joventut i talent al departament de Promoció, mentre que Pere Jové s’ha fet càrrec de la logística i magatzem i Josep Maria Abella del departament d’Administració.
Al marge de les novetats que hem presentat basades en una col·lecció de música cubana en DVD + CD; una col·lecció perfecta per aprendre a ballar i per posar-se al dia sobre la millor música caribenya, també hem publicat algunes reedicions molt interessants com és el disc “Pijama de saliva” de Pi de la Serra, o els de Toti Soler. També algunes novetats són els nous discos de S’Albaida, Naltrus, Rodamons, Dharma, Lupe Villar, Jordi Sabatés, Port Bo, etc.
A més estem preparant les edicions de l’ANTOLOGIA HISTÒRICA DE LA MÚSICA CATALANA, les discografies de Jordi Sabatés, Peret, La Pataqueta, etc. És a dir que les properes setmanes tindrem novetats molt importants.
Dèiem a l’inici que havia estat una setmana carregada de feina i en fem un petit resum:
Dilluns, trobada amb Lloll i Celdoni Fonoll, vam signar el compromís d’editar una antologia de Celdoni Fonoll en un doble CD, disc que ens fa especial il·lusió poder fer, perquè creiem que Celdoni Fonoll s’ho mereix. Dimarts, amb Annalisa i Raimon amb qui vam parlar del concert de Madrid del proper dia 22 de maig i de projectes de futur. En el mateix sopar ens vam trobar Vicenç Villatoro i vam aprofitar per informar-lo que acabem de reeditar el disc “Fugida” de Ramon Muntaner amb textos seus, cosa que li va fer il·lusió. Dimecres, reunió amb Jesús Ventura i Jordi Molina amb qui vam parlar de produir un disc de Tenora i gran orquestra; projecte complex i molt engrescador. Dijous vam planificar el nou disc del grup d’havaneres Xató, presentacions de discos i la programació d’altres projectes. Dissabte, vam anar a Berga per assistir al concert estrena de la Companyia Elèctrica Dharma amb el grup de La Patum. Un espectacle que promet i que podria ser un proper projecte discogràfic. Però les pluges que van caure durant tota la tarda van fer que a 2/4 de 8 del vespre es decidís suspendre’l. Una llàstima perquè a les deu de la nit, l’hora prevista per al concert, no queia ni una gota d’aigua a la ciutat de Berga.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia