PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
DragonSlayer
DRAGONSLAYER és un dels millors grups del rock dur peninsular i darrerament han estat de gira per les principals capitals de l’estat compartint escenari amb els madrilenys LEYENDA.

El dissabte passat la gira va arribar al Poble Nou de Barcelona i la sala La Nau es va omplir per escoltar el millor rock amb caràcter que actualment podem escoltar.
Una primera part amb els Leyenda i una segona amb els Dragonslayer que ens van fer gaudir amb les cançons del seu darrer disc “Cronos” (Picap). Col·laboracions i sorpreses per la darrera actuació d’aquesta gira, primer varen convidar al cantant madrileny de Leyenda a cantar en català “com la pluja”, més tard i com a plat fort de la nit, els convidats eren la Lupe Villar i en Víctor Estevez que varen interpretar dues cançons del disc de recent aparició “Kcor d rock”, i aprofitant que tenien a l’escenari a la Lupe i que es va quedar en dues cançons més van oferir-nos una impressionant versió de “Les creus vermelles” de Sangtraït. El concert va acabar amb tots els músics dels dos grups cantant conjuntament i posant un bon punt i final a la gira de dos grans del rock.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia