PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Maria del Mar Bonet en un festival antiautopistes
Maria del Mar Bonet participarà els pròxims dies 16 i 17 de juny en el festival "Salvem la Mediterrània. SOS Eivissa", organitzat per la Plataforma Antiautopistes, una plataforma formada per ciutadans i ciutadanes d´Eivissa que lluiten i rebutgen el projecte d´autovies que tant el Govern Balear com el Consell Insular proposen per a l´illa.
L´artista de Picap compartirà cartell amb artistes de la mida de Marina Rossell, Chambao o Ojos de Brujo. El festival també comptarà amb diferents col·laboracions de personatges com Andreu Buenafuente, Concha García Campoy o Gerard Quintana.
Maria del Mar Bonet segueix mostrant la seva implicació amb diferents causes mostrant així la seva consciència i sensibilitat com al llarg de tota la seva carrera. Després d´un últim any molt intens degut a la sortida del seu últim disc “Terra Secreta” (Picap 2007) que l´ha portat ha oferir concerts arreu del país i actes de promoció continuarà oferint el seu art i el seu “savoir faire” en aquesta ocasió solidaritzant-se amb una causa que bé s´ho val.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia