PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
RODAMONS i el Myspace
Rebem una trucada de l’Eric del grup Rodamons i explica que tenen problemes amb el seu Myspace, doncs el gestor del lloc web els hi ha tret dues fotografies del reportatge que es va fer per l’edició del disc i que a més a més han rebut un correu amenaçador dient que si no retiren la portada del disc es quedaran sense Myspace... Costa de creure i demanen que envií el correu en qüestió (al final el podeu llegir) i resulta que es veritat.
Costa de creure que en ple segle XXI segueixi existint aquesta doble moral en alguns sectors de la societat, especialment americana. Impressionat per l’escrit poca solta que hem llegit, anem a buscar el CD i analitzar què i a qui pot fer mal... Una senyora embarassada... poques coses més boniques hi poden haver a la vida que una senyora gestant vida. La fotografia es prou artística i acurada , està tractat amb molta tendresa, a més el títol del disc és “Mama”. Reflexionem i ens diem;: tal vegada és que la “Mama” ensenya els pits (?), però lluny de la pornografia, en aquest cas ni tal sols hi ha erotisme, sinó una fotografia molt artística on la senyora ensenya els pits de perfil de la forma mes natural, no puc creure que aquest sigui el problema, doncs qui ha de ser el salvatge que es pugui ofendre per veure de forma natural els pits d’una senyora? En fi, no s’entén. El cas és que els Rodamons es veuen estúpidament censurats i nosaltres ho expliquem perquè fa pena, Vergonya d’aquesta part de la societat tan hipòcrita que encara hem d’aguantar.

WE HAD TO DELETE ONE OF YOUR PHOTOS
We had to remove an image (or images) from your account because they violated our Terms of Use. Our site is for people as young as 14, so we can't have certain kinds of pics (nudesexually explicit, violence). Find out more about content we don't allow <a href="http:/www.myspace.comindex.cfm?fuseaction=misc.terms">here<a>. If you continue to violate our Terms, we may be forced to remove your account.
You may feel singled out, but be assured that we delete each and every one of these images as we locate them. If you find an image which you feel is in violation of our Terms, please feel free to use the 'report image' link below the image.
Thanks for your understanding.
MySpace Safety & Security

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia