PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Temporada de concerts de l’Orquestra Internacional Maravella
Presentaran les cançons del nou disc “Música Internacional” (Picap 2008).

Més de 50 anys d’història i haver portat la música i la cultura catalana arreu del món són la carta de presentació de l’orquestra més representativa i emblemàtica del nostre país: l’Orquestra Internacional Maravella.

Fundada l’any 1951 per en Lluís Ferrer i Puigdemont La Maravella no ha baixat dels escenaris des d’aquell precís moment. Al principi d’aquesta llarga i exitosa aventura musical l’orquestra va obtenir molt bona acollida l’estranger actuant arreu del continent Europeu, d’aquí el nom d’Orquestra Internacional. Cal dir que l’acceptació per part del públic no va ser només a l’estranger, a les nostres terres són poques poblacions que no hagin pogut gaudir de les seves cançons i la festa que porten sempre amb ells.

I desprès de molts anys de trajectòria musical a l’any 1997 arriba el reconeixement de les institucions del país quan els hi va ser entregada la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per la seva tasca de portar i donar a conèixer la cultura de Catalunya arreu del món.

Des de Picap volem presentar-vos el nou disc de La Maravella “Musica Internacional”(PICAP 2008).

El nou disc “Música Internacional” esta format per cançons d’arreu del món que pretenen reflectir l’esperit i l’essència d’aquest art universal compres per tothom que és la música. Títols immortals i de records inoblidables com per exemple “Cielito Lindo”, “Alma Llanera”, “My heart will go on”, “Queen Rhapsody” interpretats amb el segell personal del mític grup de Caldes.

Per tothom que vulgui podrem veure i gaudir en directe de la formació a més de 80 concerts que es realitzaran des d’ara fins a finals d’any i on podrem escoltar les cançons de sempre i les del nou disc.

Per consultar les dates dels concerts ho podreu fer a la pàgina web de l’Orquesta Maravella, i al Myspace de Picap.


  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia