PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
El món es mou d'Albert Fibla

Albert FiblaDurant el mes d’agost l’Albert Fibla porta les cançons del nou disc a Riudebitlles i al Festival Acústica de Figueres.

El passat dilluns 4 d’agost es va celebrar la quarta “Trobada de cantautors de Riudebitlles” que aquest any comptava amb la participació de la cantautora lleidatana Meritxell Gené i el badaloní Albert Fibla.


Amb la plaça de l’església de Sant Pere de Riudebitlles plena es va viure una magnifica nit de música del país. Acompanyat per en Jordi Belza, a la guitarra, i Valentí Adell, al piano, l’Albert Fibla va oferir al públic les cançons del nou disc “El món es mou” (PICAP 2008).


La qualitat del so, i un magnífic ambient van fer que tant el públic assistent com l’artista disfrutessin d’una manera especial el concert.


Recomanem que no us perdeu la propera actuació de L’Albert Fibla que tindrà lloc el proper 30 d’agost al “Festival Acústica” que es celebra a Figueres.


Si voleu estar ben informats de les dates dels concerts dels nostres artistes no podeu deixar de visitar l’apartat de concerts de la web i el nostre Myspace.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia