PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Maria del Mar Bonet rep el Premi Maria Carta

maria del mar bonetEl diumenge passat, 10 d'agost, Maria del Mar Bonet va rebre a Siligo (Sardenya) el Premi Maria Carta que atorga la fundació que duu el nom d'aquesta cantant sarda. El mateix dia al matí, s'inaugurà una plaça dedicada a Maria Carta a Siligo.

Maria Carta va néixer a Siligo (Sassari) l'any 1934 i ens va deixar l'any 1994 a Roma. Fou una cantautora italiana que va treballar especialment la música popular sarda, aconseguint portar aquests tipus de musica fora d'Itàlia. Amb 24 discos publicats és un autèntic referent de la música de l'Illa de Sardenya.

La Fundació que porta el seu nom atorga el premi a cantants de gran relleu internacional que han interpretat música popular de l'Illa i en aquesta ocasió s'han fitxat en Maria del Mar Bonet que entre d'altres ha interpretat "Des de Mallorca a l'Alguer" ("El cor del temps" Picap 1997) cançó popular algueresa adaptada per l'Albert Garcia.

Maria del Mar Bonet ha tornat de Siligo i ja prepara els propers concerts que te programats per aquest estiu, com són el del proper 24 d'agost conjuntament amb en Manel Camp a La Granadella, el  9 de setembre presentant "Terra Secreta"  (Picap, 2007) a Picassent (País Valencià), el 10 de setembre a Palma (Teatre Xesc Fortesa), el 12 de setembre també amb en Manel Camp a Son Servera (Mallorca) i molts més que podeu consultar al Myspace de Picap.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia