PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Xavier Ribalta en concert a "Discopolis" de Ràdio 3

Xavier Ribalta Xavier Ribalta ha musicat poemes de Joaquim Horta, Joan Salvat-Papasseit, Joan Colomines, Marius Torres, Salvador Espriu, Joan Maragall, Joan Margarit entre altres i ha realitzat una tasca decisiva en la recuperació de cançons anònimes i populars de Catalunya.

L'obra de Xavier Ribalta personifica l'orientació més genuïna de la Cançó catalana. La riquesa musical de les seves composicions valorades arreu del mon, el rigor en l'elecció dels poetes musicats i la forma de les interpretacions són els seus trets principals.

El 16 de Març de 2007 Xavier Ribalta va interpretar a l’Auditori de Barcelona tot un seguit de peces de diversos autors catalans, des de Joan Margarit a Ausiàs March amb gran sentiment i passió. També vàrem poder escoltar lletres de l’excel·lent cantautor francès Léo Ferré que Xavier Ribalta versiona al català.

Amb l'acompanyament d'uns músics veritablement magnífics la resposta del públic desprès de  l’actuació reafirmava el gran esdeveniment que es va viure aquell dia. La sala, tècnicament excel·lent, va ser el context idoni per emmarcar l'actuació. La sonoritat era tot el que es pot demanar a un espai tan distingit com aquest, i la il·luminació va crear l'ambient més d'acord amb cada tema.
 
I aquest divendres 15 d’agost tenim l’oportunitat de reviure el concert  d’en Xavier Ribalta a través del programa “Discopolis” de Ràdio 3 dirigit per José Miguel López per a tota Espanya en un resum d’una hora  que esta programat de dues a tres de la tarda i una repetició especial dilluns 18 d’agost a les quatre de la matinada.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia