PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Picap 2.0

Ratolí musicalCom ja s’ha vingut constatant aquests últims anys, el sector de la música enregistrada es troba en un canvi de cicle. Des de l’aparició de nous gèneres musicals i noves formes de disfrutar de la música (mp3, online,…) passant pel canvi que hi ha hagut en la promoció de la música, on els mitjans tradicionals han passat de crear èxits musicals a només programar majoritàriament els que ja ho son, donant poques oportunitats als nous talents emergents.

Però aquest fet, tot i ser un punt negatiu en el sector, també es pot veure com una oportunitat per les discogràfiques com Picap per poder-se adaptar als nous temps i les noves formes de pormoció.

Seguint la premisa “renovar-se o morirPicap ha engegat un nou cicle en el qual pretén obtenir més presencia a la xarxa, on podem trobar la majoria del amants de la música amb l’intenció d’intercanviar inquietuds, valoracions,...

Aquests nous temps, convulsionants per internet, les noves tecnologies i l’aparició del concepte de web 2.0 on l’usuari esdevé creador de l’informació ha propiciat l’aparició de multitud de blocs musicals, fòrums de música, comunitats musicals... on els usuaris son els principals protagonistes.

webComunitats com el Myspace ( http://www.myspace.com/picapdiscografica ) i el Facebook (veure article anterior), i portals de vídeos com Youtube ( http://www.youtube.com/picapdiscografica ) s’han convertit en noves formes de promoció dels artistes i companyies; i amb l’intenció d’obrir-se a aquests nous mitjans, Picap està realitzant canvis dins l’estructura organitzativa de l’empresa per tal de respondre a aquestes necessitats.

Des d’aquí volem fer una crida a tots els internautes que tinguin blocs musicals, web relacionades amb la música, per tal que es posin en contacte amb nosaltres i poder parlar de possibles col·laboracions. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant l’email marketing@picap.cat, o mitjançant les pàgines de Picap al Myspace o al Facebook.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia