PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Diada Nacional de Catalunya
El proper dia 11 de Setembre, Catalunya celebra la seva Diada Nacional amb multitud de celebracions a diferents parts del país.

Companyia Elèctrica DharmaDins el marc de la Festa per la Llibertat que tindrà lloc al passeig Lluís Companys de Barcelona durant tota la jornada, la Companyia Elèctrica Dharma ens oferirà a les 8 del vespre un dels seus concerts de la gira “Misteri Tour ‘08” emmarcada dins el llançament del seu nou treball “El Misteri d’en Miles Serra i les músiques mutants” on el grup ha volgut dedicar el CD a dos mestres com son en Miles Davis i en Joaquim Serra, que tant han influït en la seva carrera com a grup.

Com a resultat d’aquesta fusió podrem gaudir d’una actuació on es fusionarà l’estil sardanístic d’en Joaquim Serra i el jazz-rock de Miles Davis.

De la mateixa manera, Picap serà present en aquest festa amb un parada on hi podreu trobar les últimes novetats i reedicions en CD, així com liquidació de diferents K7’s a preus molt assequibles. I per descomptat també podreu comprar l’últim CD de La Dharma.

Esperem veure-us tots als diferents actes que s’organitzen en aquest dia tant especial.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia