PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
MMVV i Picap

Per 20è any consecutiu es celebra el Mercat de Música Viva de Vic. Aquest mercat va néixer amb vocació d’internacionalitzar la música catalana i certament cada cop s’apropa més al seu objectiu, doncs ja és considerat un dels mercats culturals de referència per a la indústria musical d’arreu del món. Tant és així que enguany l’ICIC (Institut Català de les Indústries Culturals) ha decidit -juntament amb altres 4 festivals- considerar-lo un mercat estratègic pel què fa la difusió de la música i la cultura del nostre país.

El mercat, dividit entre la part professional i la part de festival, dona cabuda a tots els professionals del món de la música com a visitants o com expositors, i funciona també com a punt de reunió de tots els amants d’aquest art tant antic com n’és la música.

Amb una programació de concerts dividida en dues parts; l’Invictro (programació més local, dins l’escena off del mercat) i la Selecció Oficial (amb una programació de caire més internacional). I és dins de la programació oficial que els companys que formem Picap estem molt contents de poder dir que els assistents al mercat podran gaudir de la música dels artistes de la casa.

Toti Soler

Així, el dijous 18 a l’escenari de LA PIETAT a les 9 del vespre actuarà en Toti Soler, amb el seu espectacle Guitarra Catalana.

 

 

 

 

Euclydes Mattos

El divendres dia 19 a l’escenari de la PLAÇA MÀRTIRS a dos quarts de deu de la nit actuarà Euclydes Mattos, personatge important dins la música brasilera.

 

 

 


PegasusEl mateix divendres a les deu de la nit al CINEMA VIGATÀ, podreu gaudir de l’actuació commemorativa dels 25 anys de Pegasus, de la qual Picap està preparant una reedició de totes les seves obres de forma individual i en una caixa de luxe d’obres completes.

 

 

 

Santi Arisa

Entrant al dissabte dia 20, a les deu de la nit al CENTRE COMUNITARI hi haurà l’actuació de Santi Arisa anomenada Tavernes de poetes III que es troba en procés d’edició per part de Picap.

 

 

 

GéminisPer acabar, el diumenge 21 a les 7 de la tarda actuarà Tome Penya juntament amb Géminis i Perico Linale Big Band a la PLAÇA MAJOR.

 

 

 

Des de Picap esperem que aquest canvi de direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic amb en Lluís Puig el front, serveixi mes que mai per donar a conèixer la música dels PPCC als programadors nacionals i internacionals.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia