PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Llançament de l'Antologia Històrica de la Música Catalana

La música al nostre país sempre ha estat un fet diferencial; tenint en compte que està feta per gent que pensa i s’expressa artísticament d’una forma molt especial.

Pack
L’enciclopèdia catalana defineix l’Antologia Històrica de la Música Catalana de la següent manera: “Col•lecció discogràfica començada a editar l'any 1966 per la casa Edigsa sota la presidència de Pau Casals i la direcció d'Oriol Martorell i un equip de redactors, amb la finalitat de donar a conèixer les obres més interessants de l'evolució musical als Països Catalans”.


Seguint el projecte que va engegar Edigsa -discogràfica capdavantera en l’edició de la majoria d’artistes catalans als anys 60- i que va continuar la discogràfica PDI, Picap ha volgut posar a l’abast de tothom i adaptar aquesta col•lecció als temps actuals.


Ens sentim molt orgullosos de poder reeditar finalment aquesta gran obra com és l’Antologia Històrica de la Música Catalana tant en format CD amb nous dissenys com també en digital, adaptant-nos als nous temps i formes de comprar la música enregistrada.


Així, des d’aquest 2008, l’Antologia Històrica de la Música Catalana es podrà trobar a la xarxa a les principals botigues de descàrrega digital.


Com bé apunta el tríptic promocional “l’Antologia Històrica de la Música Catalana compren un conjunt de gravacions que pretenen oferir una visió amplia del que ha estat la nostra música des de l’edat mitjana fina als nostres dies, i que sens dubte, mereix la consideració de fet cabdal per a la nostra cultura”.

Capsa
Per aquesta reedició en suport físic s’ha creat un caixa especial de 33 CD’s amb tota la col•lecció sencera. Així com també, assessorats per Salvador Pueyo, s’han creat diversos estoigs de 2 i 3 CD’s. Seleccionat amb criteri artístic/musical.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia