PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Womex '08 & Peret

discWomex, el mercat principal del wolrd music arreu del món, es presentarà a Sevilla per quart any consecutiu cap a finals d’octubre (29 octubre - 2 novembre).

 

A la fira, com sempre per aquestes dates, s’hi poden trobar conferències, showcases, fira comercial,... i Picap hi serà present en tot moment.

Des de l’empresa creiem en la necessitat d’adaptació i d’estar sempre al dia del know how de la indústria discogràfica i l’assistència a les fires és un dels pilars fonamentals per a l’intercanvi de visions, opinions, idees,... que afecten a la gestió del sector discogràfic mundial.

En aquest sentit creiem interessant, a part de tots els contactes comercials que puguin sorgir, participar en les diferents conferències que s’ofereixen durant aquests dies, com la del marc legal en temes digitals per a Discogràfiques i Artistes, un cop d’ull a les tendències de la música digital, entre d’altres.

 

Peret_2Però una part important del Womex també està dedicada a la promoció d’artistes, gires,... En aquest sentit el “Rei” de la Rumba Catalana, en Peret, realitzarà una actuació a la part de l’offWomex Showcases.

 

 

Peret_2Peret, que com diu la Viquipèdia, és un dels màxims exponents de la Rumba Catalana, que fusionà el rock, el tanguillo flamenc i el mambo cubà.

 

gitana hechiceraAmb cançons tant conegudes com “Una lágrima” o “Borriquito” que apareixen al disc Gitana Hechicera que Picap ha heretat del fons de catàleg de PDI.

 

De l’adquisició d’aquest catàleg històric hi trobem també altres discos de Peret com “Jesus de Nazareth”, “Que disparen flores” i “Como me gusta” reeditats per Picap i  "La puntita" i "No se pué aguantar" en procés de reedició; tots ells amb cançons que fan història dins la rumba catalana.

Jesus de Nazareth  que disparen flores  como me gusta

Estem segurs que tots els companys del Womex gaudiran amb aquesta actuació.

A continuació podreu escoltar algunes de les cançons més emblemàtiques d'en Peret:

Gitana hechicera

Borriquito

Una Lágrima

Caramelos

  Vete


  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia