PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Womex '08 & Picap

Acabada la Fira del Womex és hora de fer-ne balanç. Com cada any, s’hi ha reunit gran part del sector de la música, encara que aquesta fira s’encara més a gires i festivals. Celebrada al palau de congressos de Sevilla, disposava de diferents espais com 2 pavellons per els estands, un edifici on es realitzaven les conferencies,...

 

Gema 4Amb més de 650 empreses, 320 estands i 2800 delegats l’assistència va sobrepassar la del 2007 significativament. Amb unes 50 actuacions de 40 països diferents, vam poder gaudir de veritables joies musicals; com per exemple una actuació de Peret amb l’acompanyament format per alguna de les components de GEMA 4.

 

 

stand

 Com a commemoració de l’últim any de celebració del Womex a Sevilla (s’ha firmat un contracte per fer-la durant 3 anys a Copenhaguen), el festival ha volgut retre un tribut a la contribució d’Andalusia amb el flamenc al World Music. Així es va poder gaudir de l’actuació del conegut Miguel Poveda.

 

Tot i no ser una fira purament discogràfica, Picap sol ser-hi present, doncs el suport a les gires internacionals dels nostres artistes a través de la seva discografia es part important de l’impuls internacional del nostre segell.

 

A part de reunions amb distribuïdors físics a diferents països; Picap, buscant estar sempre al dia pel què fa el sector discogràfic, s’adapta a les noves formes de distribució com és la distribució digital. En aquest sentit donem cada cop més importància a aquest tipus de distribució, i ens reunim amb distribuïdors digitals per tal d’oferir als nostres amics i clients una nova forma per estar més a prop seu i detectar les seves necessitats musicals.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia