PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Noves incorporacions a Picap

A can Picap estem de novetats. Els Nan Roig, formació barcelonina de Rap Metall i Punk Rock, acaben de fitxar per Picap amb el seu segon treball "Via Fora" (Picap, 2008) així com també ho han fet els Leyenda, formació madrilenya de Metall.

Nan RoigNan Roig apareix per primer cop el 2005, format per músics experimentats del l'escena barcelonina, amb la intenció de fer moure el públic amb un estil poc estès al circuit català de música: el rapmetall; fent créixer d'aquesta manera el panorama d'estils de música diferents cantats en català.

Durant el passat 2007, amb el seu primer treball, "Pandemonium A.D." Nan Roig va gaudir d'una gran resposta i acceptació per part del públic dels Països Catalans; això els va portar a fer una gira presentant aquesta nova proposta musical.

A començaments de 2008, el grup es va tancar a l'estudi per enregistrar el que és el seu nou treball que presentem avui; "Via Fora" (Picap, 2008), encarant així el 2009 cap un any ple d'actuacions.

Escolta aquí el single del nou disc de Nan Roigplay El Museu dels Arbres Morts.

LeyendaPer altra banda els Leyenda, formació madrilenya que va néixer de les inquietuds musicals de David, Fernando y Antonio i que va acabar esdevenint un grup musical amb estil propi actuant a multitud d'espais a Madrid, acaba de fitxar també per Picap i durant la propera primavera podrem escoltar el seu nou treball amb la seva nova companyia.

 

El grup es caracteritza per la varietat dels seus temes, tant lents com potents i ràpids amb molta influència del heavy més pur.

 

Us mantindrem informats del progrés del nou disc de Leyenda amb Picap.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia