PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
L'anella de Picap

T’agradaria estar al dia del que es cou a Picap? Vols comunicar-te directament amb nosaltres?

Fa mesos vam publicar un article a la web de Picap explicant el canvi de model que estem duent a terme a l’empresa per tal d’adaptar-nos als nous temps.

Sota aquesta premissa, el departament de Marketing juntament amb el de Producció i Promoció ha estat desenvolupant noves formes de comunicació, principalment a la xarxa, i en aquest post et volem mostrar les diferents opcions que tens per tal de poder seguir la tasca que es fa des de Picap.

 

1.- Tens Facebook? Busca’ns que ens hi trobaràs.

facebook_logoEl Facebook és la xarxa social per excel•lència que ha crescut més aquests últims temps i Picap hi és present a través d’una pàgina on els usuaris s’hi poden apuntar com a fans. Allà hi podreu trobar un reproductor de música, així com també s’envien les actualitzacions de les últimes notícies de la web a tots els amics.

Per apuntar-t’hi és tan fàcil com clicar el següent enllaç:  http://tinyurl.com/face-picap 

2.- Tens Myspace?

myspace_logoEl Myspace, tot i que comença a estar desbancat pel Facebook, segueix sent la comunitat privada a la xarxa amb més artistes que mostren les seves creacions. Per a Picap esdevé una eina essencial per descobrir nous talents. Per aquest motiu la companyia ja fa més d’un any que va decidir entrar a formar part d’aquesta comunitat i només en podem treure bones experiències. D’allà hem trobat la nostra dissenyadora gràfica, així com nous artistes de la casa. Realment ha fet estalviar temps a l’hora d’escoltar maquetes, doncs fer-ho electrònicament, tot i que la qualitat no és la mateixa, et permet crear-te una idea del que ofereix l’artista.

Ens podràs trobar a: http://www.myspace.com/picapdiscografica

3.- Tens Twitter?

twitter_logoEl twitter, segons la Viquipèdia, és un servei de xarxes socials i microblogging que permet conectar-te amb les teves amistats amb missatges d’una extensió màxima de 140 caràcters per saber en tot moment què s’està fent, opinions,... El twitter també està esdevinguent una eina de marketing molt potent per a les empreses i sota aquesta premissa Picap ha obert un compte en el qual pots afegir-te com a amic i seguir dia a dia el que fa l’empresa (artistes, assistència a fires, seminaris, o simplement saber les opinions dels companys de la casa, que sempre està bé això).twitter_bird

-Si ja n’ets usuari/a ens trobaràs amb @Picap

-Si no ets usuari, pots registrar-te ara mateix i seguir a Picap clicant la següent URL: http://twitter.com/picap

 

 

4.- Afegeixes feeds RSS a l’apartat de les adreces d’interès del teu navegador?  I del teu client de correu electrònic?

rss

 

La tecnologia RSS permet publicar i sindicar continguts per tal d’estalviar la feina d’entrar cada cop a la mateixa pàgina per veure si hi ha contingut nou. D’aquesta manera, sindicant els continguts de la web de Picap podràs estar al dia de les últimes noticies que es publiquin sense haver d’entrar-hi cada cop.

 

Els feeds RSS de la web de Picap per els tres idiomes son els següents:

 

rss_filCatalà:  http://www.picap.com/xml/ct/picaprss.xml

rss_filCastellà:  http://www.picap.com/xml/es/picaprss.xml

rss_ilAnglès:  http://www.picap.com/xml/en/picaprss.xml

Existeixen diferents opcions (totes vàlides) per sindicar el contingut de la web de Picap:

a)-Per afegir el feed a les adreces preferides del teu navegador només cal copiar-lo i enganxar-lo segons quin navegador sigui (ex. Firefox i Internet Explorer)

 RSS_firefox Firefox

explorer  Internet Explorer


b)- Per afegir el feed al teu client de correu, ho pots fer enganxant la direcció del feed amb l’idioma escollit així: (ex. thunderbird, outlook, gmail)

 thunderbird Thunderbird

outlook  Outlook

gmail Gmail

c)- També pots enganxar el feed a qualsevol servei de pàgines d’inici personalitzades com iGoogle o Netvibes. Més endavant s’explicarà com fer-ho amb el netvibes.

 igoogle

 

5.- Tens la teva pàgina d’inici del navegador personalitzada amb Netvibes?

Tal i com s’ha indicat més amunt del post, amb Netvibes o iGoogle veuràs com estalvies temps a l’hora de veure tota la informació que normalment consultes junta en una mateixa pàgina.

netvibesAmb Netvibes, Picap ha volgut crear el seu univers amb tota la informació disponible sindicada amb RSS de l’empresa. Ens podràs trobar en el següent enllaç:

http://www.netvibes.com/picapdiscografica

A més a més, per totes aquelles persones que disposin de compte amb netvibes podreu trobar ja fets els feeds i els widgets de Picap per tal de d’estar al dia del que es fa a l’empresa. Només cal que afegiu contingut i al cercador escriure picap. Tot seguit t’apareixeran 6 resultats que son els 3 feeds RSS de les noticies de la web amb els 3 idiomes i els 3 widgets també amb els 3 idiomes disponibles.

Podeu trobar sindicada en un sol feed tota aquesta informació i afegir-la a la barra d’adreces preferides del navegador clicant aquí:

rss_filhttp://es.eco.netvibes.com/rss/user/45415

Finalment, i si ets usuari/a de Mac amb compte a Netvibes, podràs descarregar el widget i instal•lar-lo al teu dashboard.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia