PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Albert Fibla - concert al Cafè Teatre de Lleida

albert fiblaEl món es mou” és el títol de l’últim disc del cantautor badaloní Albert Fibla. L’àlbum va veure la llum el passat mes de febrer i al seu interior l’Albert ens parla de la soledat, la incomunicació i l’individualisme de l'home del segle XXI amb cançons com “Entre la multitud”, “Pel seu nom”, “Balmes 129” o “De bona lluna”.

Han estat mesos intensos de concerts, presentacions i entrevistes als principals mitjans de comunicació del país.

Continuant amb la tasca de fer arribar les seves cançons i els missatges que amaguen, el cantautor actuarà aquest diumenge 30 de novembre al Cafè del teatre de l’Escorxador de Lleida a partir de les 20’30 de la tarda.  L'actuació organitzada per l’Associació Anti-Sida de Lleida, servirà per presentar per darrer cop el disc “El món es mou”.

En aquest concert trobarem l’Albert Fibla acompanyat de vells coneguts com en Jordi Belza a la guitarra i veus, Valentí Adell al piano, Guillem Aguilar al baix i Tito Busquets a la bateria.

D’altra banda també el podrem escoltar el dissabte 29, a partir de les onze del matí al programa de Catalunya RàdioEl Suplement”  amb Núria Ferrer; per parlar de la seva propera actuació a Lleida el diumenge.

internet

 

Com sempre recordar-vos que Picap treballa per a que podeu estar al corrent de les ultimes noticies, concerts i pròxims llançaments dels nostres artistes a traves de la pàgina web de Picap, Facebook, Myspace, Twitter, Netvibes,...

playEscolta "Entre la multitud"

No us ho perdeu!

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia