PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Andorra & Eurovisió 2009
Per sisena vegada consecutiva Andorra participarà al festival d’Eurovisió i aquesta vegada amb l’experiència acumulada de les darreres edicions d’aquest festival.
doval_rtva
El passat dissabte a la seu de RTVA es va reunir el jurat presidit pel Director General de la televisió andorrana, el senyor Enric Castellet. Un jurat de vuit membres que representaven diferents sectors i visions del món musical, entre els quals el director de Picap, Joan Carles Doval.

El Periòdic d’Andorra titulava la noticia dient “ATV aposta pel talent de casa i contrastat per passar el tall” i iniciava l’article amb “S’han acabat els experiments: Andorra Televisió (ATV) aposta pel producte local i amb experiència contrastada per passar d’una vegada –i serà la sisena oportunitat-  a la final del festival d’Eurovisió”.

Com a novetat d’eguany, el jurat tindrà més pes en les votacions per determinar la cançó guanyadora.

En el cas d’Andorra s'hi han presentat un total de 107 maquetes dividides en tres categories (compositors, intèrprets i projectes tancats).
logo_russia
Tot i que Andorra no disposa de gran pressupost com ho poden fer altres països, creiem que pot presentar un projecte trencador i que sobretot impacti i sigui recordat per tots els seguidors d'aquest gran concurs.

Finalment, han quedat tres candidats dels quals en sortirà un com a representant d’Andorra al festival d’Eurovisió a Moscou. Aquests son:

-Lluís Cartes amb la cançó “Exhaust
-Susanne Georgi amb la cançó “Get a life
-Marc Durandeau i Marc Canturri amb la cançó “Estrelles d’or
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia