PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Nou any Nous Reptes

El sector de la música es troba en constant evolució i adaptació a les exigències del mercat. És per aquest motiu que el companys de Picap ens trobem constantment amb nous reptes a assolir.

Acabem de començar l’any 2009 amb molta empenta i ganes de treballar per tal de continuar el nostre projecte musical, que com bé sabreu molts de vosaltres es tracta de recuperar la memòria musical del nostre país. Això no vol dir que no mirem cap al futur, però per a fer-ho cal tenir molt present quines son les nostres arrels musicalment parlant.

caixa_pegasusEl passat 2008 vam reeditar a diferents artistes que van marcar una època culturalment molt intensa; així provinent de l’adquisició dels catàlegs d’Edigsa i PDI i amb l’ajuda de tots els nostres col•laboradors ara podem gaudir d’artistes com Jordi Sabatés, Pegasus, Toti Soler, Ovidi Montllor, Pi de la Serra, Peret... en alta qualitat i en un format mai ofert fins ara com és el digital. Aquest fet ens permet preservar un troç de la nostra història que no caurà mai en l’oblit.

caixa_antoEspecialment cal destacar la tasca duta a terme per a reunir en una col•lecció de luxe amb 33 CD’s l’Antologia Històrica de la Música Catalana; obra cabdalt de la música clàssica i tradicional catalana que actualment es pot comprar també en format digital per aquells amants de la música que tenen poc espai a casa.

Responent a l’alta qualitat de la música produïda al nostre país, el passat 2008 també vam poder oferir novetats musicals d’estils molt diversos com la Companyia Elèctrica Dharma, Lupe Villar, Albert Fibla, Túrnez & Sesé, Rodamons,...

Aquest 2009 es presenta ple de canvis pel que fa el sector de la música i especialment a Picap. Estem duent a terme tasques necessàries que ens aproparan més a la manera que tenen els amants de la música en quan a la forma de consumir i informar-se de novetats i reedicions. 

logo_25Deixant de costat els canvis que podreu veure al llarg d’aquest any, ens fa especial il•lusió poder comunicar a tothom que... Si! En fem 25; també us anirem informant pels diferents canals que tenim disponibles com el Myspace, Facebook, Twitter,...

Per acabar ens agradaria anunciar algunes reedicions i novetats previstes per aquest any que acabem de començar i que ens fa especial il•lusió que tots vosaltres en pugueu gaudir. Així tornarem a trobar-nos amb Oriol Tramvia, Musica Urbana, Blai Tritono, Escolania de Montserrat, Rocky Muntanyola, Secta Sònica,... i apareixeran com a novetats els nous treballs de Maria del Mar Bonet, Tribut a Sangtraït, Cobla Montgrins amb Port Bo,...

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia