PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
LUPE VILLAR i el seu KCOR D ROCK en concert a la Sala Luz de Gas el dia 2 de Febrer

La que va ser guitarrista de Sangtraït presentarà en directe el seu disc en solitari a la sala Luz de Gas. Un esdeveniment únic i irrepetible on es repassaran els temes més significatius de la seva carrera amb els Sangtraït i del seu darrer treball KCor D Rock (Picap, 2008).

atencioEl proper dia 2 de febrer a les 21:00h tots els admiradors de la música rock tenen una cita indispensable amb la Lupe Villar a la sala Luz de Gas de Barcelona, on la popular guitarrista presentarà el seu disc KCor D Rock en directe.

Les invitacions son limitades a l’aforament de la sala i es poden aconseguir a través dels nostres col•laboradors oficials:

 

cadena100  c/ Diputació nº238  08007 Barcelona

icat  Web d'iCat fm

tresc Pels socis a la web del TR3SC

sms25.cat  Web d'Sms25.cat

logo picap Visualitza i imprimeix la teva invitació aquí

No et quedis sense la teva!


lupe _fotoLa presentació servirà també per a reviure els temes del mític grup català Sangtraït, però la Lupe no estarà sola, sinó que contarà amb la excepcional col•laboració de tots els artistes implicats en el seu disc: Papa Juls i Martín Rodríguez (ex-Sangtraït), els Dragonslayer, Víctor Estévez (OT), Ramón Ramos, Joanjo Bosk, Jeannette Porter i Jordi Armengol.

Aquesta serà la primera ocasió en que es podrà veure junts a alguns dels components de Sangtraït des de la seva separació el 20 de desembre de 2001, quan el grup va dir adéu als fans; així que el concert serà de segur una festa única i irrepetible per a gaudir de tots els artistes que col•laboren a KCor D Rock en un mateix escenari.

L’àlbum, un recorregut per la història del Rock internacional des dels seus inicis fins a la actualitat, va ser editat a Picap el 2008 amb producció a càrrec de Jordi Armengol, i inclou un recull de 13 versions en català de formacions com Deep Purple, Black Sabbath, Whitesnake, Scorpions, Van Halen, Queen, AC/DC, Metallica, Avenged Sevenfold, Rammstein i Linkin Park.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia