PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Midem 2009
midemEl Midem 2009 el podríem batejar com el Midem de la decadència, doncs per una banda hi han molts menys participants que altres anys, el mateix llibre-guia del festival te pràcticament la meitat de la pàgines que els altres anys, però també es nota aquesta decadència en la programació dels concerts i en les festes de les diferents delegacions.

Aquest any la festa inaugural del diumenge nit anava a càrrec de Rússia i ha estat una de les més fluixetes que recordo, tot i que vàrem presentat a un interessant cantant pop-melòdic anomenat Sergey, amb bons aguts i bona posta en escena, tot i que les composicions no eren precisament massa del segle XXI.

picapTot i la crisi i la davallada general també podem notificar noves participacions com son la de la delegació xilena, amb qui els representants del nostra Govern han mantingut converses de col•laboració a la vegada de que nosaltres hem tancat un acord de col•laboració amb la companyia l’Infanta Terrible que editaran a Xile el darrer disc de la Maria del Mar Bonet entre altres produccions de Picap.

Una altre símptoma de la crisi es la no presencia de la premsa catalana en el certamen, on únicament hi hem trobat a en Jordi Rueda de la Revista professional Clave i absències de professionals que venien any rera any com son l’Esteban Linés de La Vanguardia o en Jordi Biencciotto de El Periodico... També trobem a faltar a José Miguel López de Ràdio 3, aquest ha tingut un problema personal.

Per part catalana i sota la marca de CATALAN MUSIC, amb un bon disseny i bona professionalitat s’han fet les coses de la millor manera, tot i que un any més la manca d’entesa entre l’ICIC i l’Institut Ramon Llull fa que no actuï cap artista del nostre país a la fira del sector discogràfic més important de l’any a nivell mundial.

Un Midem que no passarà a la historia.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia