PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Els Túrnez & Sesé al Barnasants amb "Romanços i estampes del 21"

xavi_turnezTúrnez & Sesé és una formació que es dona a conèixer l’any 2001 en guanyar el concurs del SONA 9 en la categoría de cançó d’autor. D’aquí passen a firmar per la nostra discográfica i editen “Quedarà la paraula” amb poemes de Desideri Lombarte, "L’arbre de l’esperança" amb poesies de Carner i Espriu, “Sol blanc” on adapten i interpreten una petita antologia d'autors de l’àmbit lingüístic occidental i finalment el seu nou treball “Romanços i estampes del 21”.

Durant la seva carrera musical han col•laborat amb artistes com Quico el Célio...,  Maria del Mar Bonet, Lluís Molas, Quartet Quadrifonia, Toni Xuclà, entre molts altres... creant en els seus espectacles una atmosfera d’intimisme i força que commou tot l’auditori.

Per aquest motiu, i dins la programació del festival Barnasants, el proper dia 5 de Febrer a les 21.30h a l’Auditori Barradas (Rbla. de Just Oliveras, 56) de l’Hospitalet de Llobregat podreu gaudir de l’espectacle del nou disc “Romanços i Estampes del 21” estrenat a la Fira de la Mediterrània de Manresa.

discL’espectacle està basat en la renovació i actualització del llenguatge literari del romancer català. En aquest últim treball s’han creat nous romanços de la mà de poetes contemporanis que parlen de l’amor i el galanteig, el crim i la venjança, lladres i bandolers, esdeveniments polítics,... tot projectant imatges de vuit artistes que il•lustren aquest romanç quan l’espai ho permet.

Esperem que gaudiu de l’espectacle que us tenen preparat i us deixem amb el videoclip del single del disc “Repartiment”:

videoclip 

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia