PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
NUA a Barcelona

nua_directeUn centenar de persones van acompanyar NUA a la presentació del seu disc QUÍMICA (Picap, 2008) al Fòrum de l’FNAC d’El Triangle de la Plaça Catalunya de la capital catalana.

Marc Grasas -veu i guitarra-, Cati Juan –guitarra-, Tòfol Martínez –baix-, Joan López -bateria- i Eduard Farrés -teclats- passen del folk més acústic i el rock més elèctric del seu primer treball, Lluny (Picap, 2006), a un so molt més elèctric i experimental on el contrast de textures són el fil conductor de les dotze cançons composades per en Marc i arranjades per tota la banda.

A diferència de Lluny, gravat a Mallorca, QUÍMICA s’ha enregistrat íntegrament a Sabadell i el canvi de paisatge influeix en el so del grup, conformant un treball més urbà i agressiu, que s'endinsa en els sentiments més profunds de les persones. No parla de les relacions socials sinó dels trets psicològics característics de cada individu que el defineixen com a únic i singular. Per tant, és un disc que parla de l'optimisme i el pessimisme, de l'amor i l'odi, de l'egoisme i la generositat, de l'eufòria i de la depressió i de tots aquells sentiments que no es poden regular i que viatgen pel cervell en forma de química.

Així els diferents temes van anar passant pel davant dels espectadors explicant la melangia dels DILLUNS, la incomprensió de relacions a VERÍ, ó la nostalgia de paisatges com TOSCANA.

videoclip_nua 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia