PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Proper llançament del nou disc dels GÀTACA "Deliris"

gataca_grupGÀTACA va néixer amb el segle XXI, puix que ells mateixos diuen que no saben exactament si són de l’any 2000, o del 2001, emulant la polèmica que va encetar el segle. Ells mateixos es reclamen influenciats per grups com ara Korn, Slipknot, Skunk d.f., o Hamlet, i reivindiquen que venen a omplir el buit que el rock català té en la seva vessant més dura i contundent. No en va, el seu vocalista Gonzalo Gironés, explica aquest darrer treball amb aquestes paraules, “Torna la contundència, torna el so més potent i revolucionari del País Valencià. Torna Gàtaca amb el seu nou treball, DELIRIS. Els instints més bàsics prenen forma i no et faran estar indiferent. Gàtaca, la reinvenció del rock en català

port_gatacaEl cas és que després d’uns anys de feina intensa, el 2004, guanyen el Sona 9, concurs de maquetes organitzat per Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya, i la revista Enderrock, amb el suport de la Conselleria de Cultura i de la Direcció General de la Joventut. Aquest premi suposa la revelació del grup a l’entorn cultural català, i una promoció per tot el seu territori on actuen en sales com Razmatazz a Barcelona, i el seu primer video-clip i el seu primer contracte professional amb la discogràfica Picap.

DELIRIS és el seu nou treball on desgranen 12 temes nous, amb l’accent valencià que els caracteritza. Les seves lletres continuen parlant del pas del temps, dels problemes i les virtuts de les nostres vides urbanes, o dels personatges del seu particular imaginari, com el tema dedicat a Boris Karloff, a qui qualifiquen de monstre per la seva imatge pública. Tanmateix hi ha altres cançons, com “L’home tranquil” o “Cançó de bressol” on recuperen els ritmes melòdics, sense abandonar però, la seva contundent mescla de música electrònica, funk i de rock dur.

Així, a partir d’avui i per anar obrint boca de cares al llançament del nou disc (30 de Març) tots els amants del nu-metal podreu escoltar 3 cançons en exclusiva amb streaming; ECLOSIÓ, CRIATURES i BUIT. Només cal clicar al següent flyer:

flyer

ATENCIÓ: durant el proper dia 30 de Març, i només durant aquest dia, tots els amants de Gàtaca i del nu-metal podreu comprovar la seva força escoltant el disc sencer DELIRIS a la seva web.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia