PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
SUSANNE GEORGI, representant andorrana a Eurovisió amb la cançó “Get a Life / La Teva Decisió”

susanne_1El 4 de febrer passat, l'audiència de Ràdio i Televisió d’Andorra, així com el jurat de professionals dels mitjans de comunicació van decidir que la cantant danesa resident al Principat, Susanne Georgi, representés Andorra amb la cançó pop "Get a Life / La Teva Decisió" al proper Festival d’Eurovisió, que se celebrarà a la capital russa, Moscou, el proper 12 de Maig.
 
Tant el jurat com el públic van coincidir en les tres posicions dels finalistes del programa “Passaport a Moscou” de RTV Andorra, ambdós rànquings els va liderar, Susanne Georgi, seguida de Lluís Cartes, i finalment Mar Capdevila. Aquesta última cantant, és l’única intèrpret que havia participat en els tres programes de selecció del representant andorrà a Eurovisió on el públic havia pogut votar la tria.

Susanne Georgi té 32 anys, i en fa 13 que es va enamorar del País dels Pirineus, on continua la seva carrera musical en solitari ja que juntament amb la seva germana, Pernille Georgi, va formar a la segona meitat dels anys 90 el duo Me&My, aconseguint un èxit internacional el 1999 amb la cançó “Let the love go on”.

susnne_2Ara, però, la Susanne canta en solitari i gaudeix del mateix èxit musical, des que va arribar a Andorra, que no solament l’ha acollit, sinó que ella l’hi ha correspost parlant un català excel·lent, que li serveix per ser-ne la representant eurovisiva.

La comunitat eurovisiva la coneix perquè el 2007 va competir per representar el seu país, Dinamarca, amb el duo Me&My; però va quedar en una sisena posició a la final nacional, amb la cançó “Two Are Stronger Than One”. Amb tot, la seva simpatia va captivar l’audiència televisiva danesa i la van escollir per donar els punts de la resta de països a la final del festival Eurovisió 2007.

Picap, ha estat escollida per RTV Andorra per tal d’editar el single que anirà a concurs. El podeu escoltar aquí:

play Susanne Georgi - "Get a Life / La Teva Decisió"

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia