PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Xavier Dotras Trio ens sorprèn amb VINCENT
xavier_dotras_1Xavier Dotras ha enregistrat amb el seu trio habitual, Toni Pujol al contrabaix i Cèsar Martínez a la bateria el seu últim treball “Vincent”, que té la col•laboració de la cantant Carme Canela, en alguns temes. És un disc que han volgut dedicar completament a la vida i obra del pintor Vincent van Gogh amb un protagonisme del piano de Dotras, on la resta del grup dóna la rèplica exacte d’improvisació i swing, com no podia ser d’altra manera en un disc de Jazz.

Dotras fou teclista del mític grup de pop-rock en català “N’gai-n’gai” i pianista del grup de gospel Gospel viu!, formacions amb les que ha enregistrat diversos treballs. És també col•laborador habitual de les Jam-session de la Sala Mozart de Calella, tot i que dedica el seu temps a la pedagogia musical, fent classes de música a centres de secundària i escoles de música. És també director de  l’Orfeó Misericòrdia  de Canet de Mar, on va néixer.

xavier_dotras_2Segons la premsa de la comarca del Maresme la presentació del disc va agradar, “Xavier Dotras Trio va presentar el nou disc VINCENT en una excel•lent actuació d'aquest trio liderat pel músic i compositor Xavier Dotras al piano, en Tono Pujol fent sonar el contrabaix, i Cèsar Martínez a la bateria, varen fer gaudir de bona musica als qui varen anar-los a escoltar a Pineda de Mar, en la inauguració del cicle Acords, al Pati de Can Comas, organitzat per la Regidoria de Cultura”.

Xavier Dotras ha actuat a les sales i auditoris més importants de Catalunya (Jamboree, Sala Bikini, Jazz Cava de Vic, Auditori de Barcelona, Auditori de Girona, Auditori del Forum, Auditori de Tarragona, etc) i a nombrosos festivals de Jazz de Catalunya i la península. Destaquen també les actuacions fetes al “Jazz Club Soho” de Londres i al “Bath Music Festival”, actuació retransmesa en directe per la BBC en el programa Line-up.

Escolta el nou single aquí:  play Xavier Dotras Trio - Les Iris

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia