PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Nou disc dels Leyenda "Horizontes"

leyenda_1Després d’una intensa i contínua preparació, els LEYENDA publiquen nou disc, estrenant companyia i amb la il•lusió de començar una nova etapa. Amb “Horizontes” títol genèric del nou àlbum del grup de rock dur més representatiu de les últimes generacions de Madrid vol arribar a tots els aficionats del gènere de tot Espanya.

La diversitat de les seves idees musicals facilita una extensa varietat de temes, tan lents com potents i ràpids, caracteritzats per tornades enganxoses i bones melodies, passat per tot tipus de influències del Heavy tant dels anys vuitanta més clàssic com el  més modern. Les lletres, moltes d’elles treballades pel vocalista i guitarra Antonio S. Montemayor, pretenen explicar histories de lliure interpretació, encara que basades inicialment en algun fet o reflexió.

Els Leyenda han actuat en diverses ocasions per Catalunya i coneixent als populars Sangtraït han decidit versionar al castellà un dels seus temes “Inquimissio”, una gran versió que dona una pinzellada de diversitat al CD “Horizontes”.

El grup Leyenda sorgeix de l’intercanvi d’idees musicals dels seus tres membres fundadors, en David, en Fernando i l’Antonio, que amb constància, perseverança i el pas del temps van  donar forma a un grup amb estil propi i bona acollida entre els mitjans. La feina i la lluita per donar a conèixer el grup sempre han estat les notes predominants i com a reconeixement han donat als Leyenda la oportunitat de pujar, en diverses ocasions, als escenaris musicals més característics d’Espanya. Els Leyenda també han arribat fora del seu mercat natural, rebent bones critiques per part dels mitjans d’altres països.

Actualment els Leyenda son l’Alfonso Casasayas Marín a la bateria, en Luis Ángel Andrade Lazo a les guitarres rítmiques i solistes, en Jandro R. Hervás al baix i l’Antonio S. Montemayor a la veu i guitarres rítmiques.

Escolta aquí el nou single "Horizontes":  Leyenda - Horizontes

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia