PICAP S.L. Edició de discos
26/04/2021

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Nou Programa de Ràdio de Picap - PICANT MÚSICA
dovalEl president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya (FRLC), Manel Ramon, i el director general de la discogràfica Picap, Joan Carles Doval,  van signar a finals del mes passat, un conveni de col•laboració amb l’objectiu de potenciar les sinèrgies d’ambdues entitats, i que es materialitza amb aquesta primera producció.

La Federació de Ràdios Locals de Catalunya i la discogràfica PICAP comencen la setmana vinent, coincidint amb Sant Jordi, la producció i difusió d’una sèrie de 12 programes de 30 minuts de durada dedicats a la música en català; un programa anomentat PICANT MÚSICA.

L’espai oferirà èxits de tots els temps així com també les cançons més recents editades per la discogràfica ubicada a Castellar del Vallès, però amb negoci arreu de l’Estat Espanyol i Europa. Precisament, per la proximitat geogràfica, aquests 12 primers espais s’enregistraran a Ràdio Castellar i es difondran properament a totes les emissores federades que ho desitgin mitjançant la pàgina web de la FRLC, www.radiolocal.cat.

La conductora del magazine de Ràdio Castellar, Carla Sanmartín, serà qui presentarà l’espai, amb la col•laboració de diferents responsables de la discogràfica que l’ajudaran en l’explicació dels diferents continguts del programa, ja sigui presentant les novetats recentment editades, com els èxits dels 25 anys d’existència de la discogràfica. El programa comptarà també amb la producció d’Eduard Garcia, i Jordi Gelabert a la realització.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia