PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Únic concert d'en Ramon Sauló

Ramon Sauló, el nostre cantautor de Cerdanyola oferirà el proper dia 2 de Maig a les 22:00h a l’Ateneu del poble, un únic concert dincs el marc de les Festes del Roser.

El concert de Ramon Sauló serà un autèntic retrobament per als cerdanyolencs. En Ramon va desenvolupar una curta però intensa carrera interpretativa durant els anys 70 i 80. Va gravar un disc per a la CBS amb una cançó dedicada a Cerdanyola, Bona nit. Però al marge d’aquest disc, va composar moltes i molt bones cançons dedicades a l’amor i a les petites coses que ens envolten.

Trenta anys més tard, amb les noves perspectives que ofereix la maduresa, en Ramon ha composat cançons que traspuen sinceritat i frescor i les ha recollit en un disc editat a PicapSom Així...”. I serà per la Festa Major del Roser de Maig que l’Ateneu presentarà en un únic concert l’únic cantautor que ha tingut el poble de Cerdanyola, acompanyat per un grup de musics excel·lents: Toni Xuclà, Pep Coca, Josep Traver, Eloi López i Joan Carles García, a més d’altres col·laboracions sorpresa. Una festa per retrobar-se amb el bell record d’una Cerdanyola no pas tant llunyana.

flyer_saulo 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia