PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
El disc a la carta és possible !!!
No hi ha dubte que les noves tecnologies ens ofereixen una nova dimensió dels hàbits de consum i de l’oci, ja sigui fent amics amb les xarxes socials, la compra d’entrades de cinema, teatre o concerts, o la compra, també, de jocs, dvds i en el nostre cas, discs. Fins ara havíem conegut aquest consum a partir de l’adhesió a determinada música, estil, cantant,...

disc-cartaDes de Picap us oferim una nova modalitat d’aplicar les noves tecnologies al vostre plaer musical: el servei de DISCOS A LA CARTA.

La nostra proposta és superar aquesta adhesió individual per generalitzar-la fent i construint el disc amb les cançons dels intèrprets que pots trobar a la web de Picap. Podríem dir que nosaltres fins ara fèiem els discs que creiem que agradarien als nostres incondicionals de la música, érem nosaltres qui triàvem, i durant 25 anys sembla que l’hem anat encertant.

Continuarem així, però com empresa que sap adaptar-se a les noves tecnologies, les aprofitem perquè els nostres amics sàpiguen que poden triar i remenar entre els nostres intèrprets, fer-se el seu propi CD. Ara teniu la oportunitat de fer-vos els discos al vostre gust, decidir les cançons,... Us imagineu un disc amb Pegasus, Maria del Mar Bonet, Sau, el Cant del Barça,... tots junts?
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia