PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
50 anys d'AL VENT
raimonLa Universitat Politècnica de València celebra els 50 anys de la composició de la cançó “Al Vent” de Raimon, amb diferents actes:

1) Un recital antològic del cantant, acompanyat del seu quartet de músics: Fernando Serena, contrabaix. Miquel Blasco i Joan Urpinell, guitarres.  Pau Domènec, clarinet i clarinet baix
2) Una exposició
3) Diferents publicacions

La exposició consta de originals de Joan Miró, Antoni Tàpies i Andreu Alfaro que aquests artistes han realitzat per diferents portades de llibres i LP, així com originals de Joan Pere Viladecans, Guinovart, Artur Heras i d’altres pintors  pensats per cartells o inspirats en actuacions de Raimon. Els que visitin la exposició es trobaran a l’entrada amb una gran escultura d’Andreu Alfaro “Raimon: la veu d’un poble”.

S’exposaran 29 cartells de diferents actuacions de Raimon (entre altres a França, Alemanya, Japó, Mèxic, E.E.U.U.etc), des de l’any 1963 fins ara.

Vuit vitrines amb retalls de premsa, fotografies, programes, llibres i discos d'aquí i de la major part dels països on Raimon ha cantat.

La Universitat ha editat un catàleg, un CD amb diferents cantants (Serrat, Dyango, Moncho, Esther Formosa i Toti Soler, Verdcel etc.) interpretant cançons de Raimon i reedita la biografia que Joan Fuster va publicar l'any 1964 i el llibre de poesia de Raimon "D'aquest viure insistent" publicat l’any 1986.

El dia 8 de maig a les 8 del vespre Raimon canta en la sala d’actes del Edifici Nexus de la Universitat.

L'exposició durarà fins al 23 de juny.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia