PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
SMS25 & Picap sortegen 5 CD's d'AL TALL
3logos

La comunitat global de joves en català SMS25 i Picap sortegen 5 CD's del nou treball d'Al Tall, Vergonya, cavallers, vergonya.

"Al Tall, un dels grups de música d'arrel tradicional més reconeguts i veterans, acaba de treure el seu vintè disc, Vergonya, cavallers, vergonya. Aquest nou treball fa referència a unes paraules que va pronunciar Jaume I quan reptava els seus cavallers que no es decidien a lluitar a l'inici de la batalla de Portopí, durant la conquesta de Mallorca. Precisament, aquest any es compleixen 800 anys del naixement de Jaume I, i aquest grup valencià ha dedicat bona part del seu repertori a ell.

El disc compta amb la col·laboració, entre d'altres, del cantant mallorquí Tomeu Penya. SMS25 i Picap us en volen regalar 5 exemplars perquè el pugueu escoltar. Per participar al sorteig, heu d'estar registrats a SMS25 i enviar un correu a info@sms25.cat indicant: nom i cognoms, el vostre nick, adreça, correu electrònic, DNI i un telèfon de contacte. Teniu temps per participar al sorteig fins el proper dimecres 20 de maig a les 19 hores, moment en què tancarem el sorteig i anunciarem el nom dels guanyadors.

Animeu-vos i participeu al sorteig, que estem davant d'un dels grups més importants de la música en català. De fet, Al Tall han sigut els pares musicals i ideològics de bandes valencianes posteriors com ara Obrint Pas."

Font: SMS25.cat

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia