PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Digital Music 2.0.

A finals del mes passat Picap va participar a les jornades del Digital Music 2.0 enguany repartides en diferents dies.

A part de parlar dels temes principals que tan preocupen a la industria discogràfica, el ponent Juan Paz de Musically, ve voler focalitzar-se en la necessitat que tenen avui les empreses del mon musical d’atraure l’atenció dels fans que es troben principalment a les xarxes socials i que siguin ells els qui creïn contingut.

Però per fer això, cal abans tenir una serie de conceptes clars com els que es van definir a la ponència (RSS, widget, wordpress, web 2.0., contingut creat per l’usuari, xarxa social,...). I és aquí on Juan Paz va voler mostrar-nos les diferents possibilitats que ofereix la xarxa per tal de promocionar l’artista, posant especial èmfasi en les xarxes socials i en la creació de contingut. D’aquí es van mostrar diferents eines per tal de distribuir el contingut a la xarxa (Twitter, Myspace, Facebook, Reverbnation, e-mail, Podcast,...) .

sde 

Es va introduir també el concepte de FRM (Fan Relationship Management –Gestió de la Relació amb el Fan-). I és aquí on s’han d’emprar les diferents eines que ens proporciona la xarxa per tal que l’estratègia de marketing sigui coherent i assoleixi els objectius proposats.

Finalment es van mostrar diferents casos d’estratègies digitals, unes “exitoses” i altres no tant. A tall d’exemple podem anomenar el cas de grups que graben sessions exclusives per diferents serveis de música per internet com Last.FM, Spotify, Napster,... i altres exemples molt interessants.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia