PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Gerard Sesé –pop català fresc, innovador, diferent i de qualitat-

 A Picap estem a punt d’acabar la producción del disc “Sota la Dutxa” del nou artista de la casa Gerard Sesé. Segurament el recordareu per la cançó “Som 10,000 a Brussel•les” que va cantar al acabar la manifestació:


clip_gerard_brusseles

Aquest noi de Bellaterra, periodista de professió i acabant Ciències polítiques, ja des de ben jove va estar involucrat en el mon artístic; sigui per les clases de piano que va rebre o per la seva afició a la interpretació.

Al Gerard li agrada despertar passions i no deixar indiferent a ningú; com ell bé diu “Crear, composar i tocar les meves cançons és una de les meves passions, però el què realment m’agrada és que la gent s’ho passi bé, rigui, somrigui, plori o llagrimegi (és igual) escoltant-me”. El single del nou disc “Vull tornar a sentir” el podeu escoltar aquí:

foto_article_gerardplay  Gerard Sesé - Vull tornar a sentir

Aquest cantautor es descriu a si mateix com un cantautor diferent: “Gerard Sesé és com un bitxo d'escenari que intenta fer una música en català ben diferent a la que estem acostumats. Intenta apropar-se al pop-anglès cantat en català”. I pel que estem escoltant... qualitat no li falta.

En anteriors treballs en Gerard ja va aconseguir arribar a les semifinals i guanyar concursos com els d’Enganxa’t a la música i el premi Carles Sabater. I desitgem que en guanyi molts més.

Endavant Gerard.

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia