PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Història de Catalunya amb cançons 2.0 “Trifulkes de la KatalanaTribu”
L’any 1971 la desapareguda Edigsa va publicar el disc “Història de Catalunya amb cançons” amb textos de Jaume Picas i música de Antoni Ros Marbà interpretada per Guillermina Motta, Toni Cruz i Josep Maria Mainat entre altres.

Aquesta obra va suposar per a molta gent una primera aproximació a la història de Catalunya, matèria que en aquell temps no s’impartia a les escoles. L’obra editada en una època sense llibertat es va haver d’enfrontar a la censura.

HCC2.0Avui, la discogràfica Picap juntament amb diferents col•laboradors com en Toni Xuclà, Joan Vilamala i Joaquim Vilarnau, han decidit renovar el concepte per adaptar-lo als joves del s.XXI sota el nom d’”Història de Catalunya amb cançons 2.0” en un projecte conjunt amb el llibre i obra de teatre “Trifulkes de la KatalanaTribu”. Així mateix s’amplien les fronteres acabant el disc arribant a la democràcia actual.

El resultat és un disc fresc que combina diferents estils musical i artistes consolidats com Èric Vinaixa (cantant de Rodamons), La Carrau, Clara Andrés, Névoa, Shuarma, Xazzar, Carles Belda, Pau Alabajos, Mirna Vilasís, Miquel Mariano, Marta Rius, Lluís Cartes, Sanpedro i Titot.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia