PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Els millors treballs de Núria Feliu; ara reeditats

foto_nuriaDins del seu projecte de recuperació del patrimoni musical del nostre país i després de coordinar tota la feina finalment Picap ha engegat el que serà la reedició de les obres que  Núria Feliu va enregistrar a les companyies Edigsa i Pdi, un total de 10 CD’s.

La Núria Feliu ha popularitzat en català estàndards nord-americans del country , del jazz, grans cançons de pel•lícules, cançons a la seva mida composades per en Lleó Borrell i Josep Maria Andreu. En definitiva podem dir que la Núria és la gran veu de la cançó melòdica, del swing i del jazz en català, ho ha fet sempre amb un gran nivell interpretatiu i sempre acompanyada dels millors músics, quant no, acompanyada d’altres grans veus, com les d’en Josep Carreras i Albert Closas. Ara, reeditada la seva obra en format físic i en format digital, podrem tornar a gaudir de les seves cançons.

disc_nuriaAquesta setmana passada es va publicar el disc que va enregistrar  l’any 1965 amb els grans del jazz d’aquell moment com Tete Montoliu, Erich Peter, Billie Brooks i Booker Ervin molt apreciat fora de les nostres fronteres.

Ens plau anunciar que molt aviat tindrem a l’abast de tothom i tant en format CD a les botigues tradicionals, com en format digital a les botigues telemàtiques grans obres com son:  Núria Feliu/Josep Carreras “Més que mai” (PDI, 1985), Núria Feliu “Amb cor i ànima” (PDI, 1989), “Núria Feliu/Lou Bennett i els seus amics” (EDIGSA, 1966) i Núria Feliu “Cançons d’entre guerres” (PDI, 1986) entre d’altres.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia