PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Maria del Mar Bonet & Manel Camp - 20 anys del BEN A PROP

Fa vint anys que la veu de la Maria del Mar Bonet es va unir al piano d’en Manel Camp sense cap altre acompanyament. La meravellosa veu de la Maria del Mar Bonet, despullada enfront del piano sempre tan personal i precís d’en Manel Camp és va convertir en una autèntica maravella. L’espectacle de veu i piano batejat com a “Ben a prop” ha rodat per mig món i amb molt d’èxit. Fa just cinc anys, en el vintè aniversari de Picap, ho interpretaven per celebrar l’aniversari de la nostra companyia, interpretacions que van quedar enregistrades en el disc i DVD de l’aniversari.

bonet - campAra que va vint anys d’aquell apropament, en Manel i la Maria del Mar encara es volen apropar més, més i més... Tot dos tenen les seves carreres en solitari amb els seus grups, però no desconeixen que quan s’ajunten la màgia apareix d’una forma excepcional, és tot art, és tot sensibilitat, és emoció al màxim nivell.

La Maria del Mar Bonet i en Manel Camp celebraran els vint anys del “Ben a prop” amb nou repertori en dos concerts a la sala Luz de Gas de Barcelona, els propers 18 i 19 de desembre a 2/4 de 10 de la nit. Aquestes actuacions seran enregistrades per la posterioritat, doncs el que podrem escoltar a la sala d’en Fede Sardà només en dues sessions no estarà a l’abast de tots els mortals si no fos per la posterior edició discogràfica que tenim prevista a Picap.

Jo de vosaltres no m’ho perdria...

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia