PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Bellver: El disc simfònic de Maria del Mar Bonet
foto_1_mmbMaria del Mar Bonet, coneguda internacionalment com “una de les grans veus del Mediterrani”, va complir 40 anys de dedicació a la música i ho va celebrar amb  aquest projecte simfònic, que es va estrenar  amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Música Catalana. Més tard, també al Palau, va fer dos concerts simfònics més amb la mateixa orquestra.

Un any després de l’estrena, Maria del Mar Bonet va tornar a fer un concert simfònic amb una de les millors orquestres del món: la Millennium Park Orchestra of Chicago, dirigida per Carlos Kalmar en el Millennium Park i davant de més de 12.000 espectadors.

La Fundació Pública de les Balears per a la Música, des de la seva tasca de difondre la cultura musical a les illes i dins el cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica al Castell de Bellver, va programar el 2009 el mateix concert dirigit per Philippe Bender.

Fruit  d’aquesta col•laboració neix l’acord d’enregistrar el disc simfònic de Maria del Mar Bonet amb l’Orquestra Simfònica de Balears ”Ciutat de Palma”.

portada_bonetMaria del Mar Bonet ha fet un pas més professionalment en oferir-nos per primera vegada en format simfònic les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria artística.

Es tracta d’un recorregut pels temes més significatius d’aquesta Mediterrània musical i personal que Maria del Mar Bonet ha recollit, revisat i creat al llarg d’aquests quaranta anys de professió: cançons gregues, turques, sardes, italianes, catalanes, i òbviament, mallorquines;  jotes i temes propis; peces molt estimades que formen part d’aquest repertori únic i simfònic.

Dansa de la primavera”, “La Balanguera”, “Jota marinera”, “Abril”, “Des de Mallorca a l’Alguer”, “La dama d’Aragó”, “Les Illes”, “Merhaba” són algunes de les obres que es troben en aquest disc.

“Bellver” és dins el conjunt de l’obra discogràfica de Maria del Mar Bonet un projecte únic i exclusiu.

El disc es presentarà a 4 ciutats diferents, esperem poder comptar amb la vostra presència:

Barcelona: dia 17 de Març a les 12h a l'Espai Mallorca

Mallorca: dia 19 de Març a les 12h al Castell de Bellver

Madrid: el dia 22 de Març a les 13h al Café Central

València: el dia 25 de Març a les 12h a l'Octubre - Centre de Cultura Contemporània
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia