PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
S'Albaida al festival Ollin Kan
S'Albaida –el grup de musica folk de Menorca- es desplaça a la Ciutat de Mèxic el proper dia 26 d'abril per assistir al festival Ollin Kan, on farà tres concerts al llarg de la setmana fins el dia 2 de maig.

El festival Ollin Kan és un dels principals de l'anomenada World Music a tot el món, i l'únic d'aquestes característiques a tota Llatinoamèrica. El festival aquest any inicia una nova etapa, amb una organització més independent i més oberta a la participació privada amb la finalitat d'arribar a un públic més ampli. S'espera millorar encara la presència de públic de l'any passat, que va superar el milió de persones assistents.

El conjunt menorquí, amb dotze anys de trajectòria consolidada, oferirà un repertori d'ampli recorregut, passant per cançons, entre moltes altres, dels discos "El llenguatge de les pedres" (Picap, 2006)” i "Xalandria" (Picap, 2008) així com cançons del darrer disc en vies de publicació “Soldemà”, i amb la garantia en què s'estalona la proposta cercada pel festival: la consecució del premi del X Concurs Internacional de Navelgas (Astúries).

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia