PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Nou disc dels PORT BO "Entre dones"

El popular i vetarà grup Port-Bo presenta aquest 2010 el seu nou i sorprenent disc “Entre dones”.

Un treball que és tota una innovació per part del grup de Calella. Tal i com el seu nom indica, en aquest disc Alfons Carreras, Irineo Ferrer i Carles Casanovas compten amb la col·laboració especial de les veus femenines de Dolors Teixidor, Neus Mar, Laura Herrera, Susanna del Saz, Laura Casanovas, Imma Presas, Ingrid Morral, Mireia Gonzalez i Roser Ferrer. I aquest és un fet nou al mon de l’havanera, tal com tradicionalment la entenen a Calella, a on mai les dones han portat la veu cantant.

D’aquest repte podem dir que els Port Bo han sortit totalment satisfets i contents, doncs el resultat final ha estat tot un èxit.

Nou són les veus femenines que col·laboren en el disc. Totes elles procedents d’estils molt diversos com la Sarsuela, el flamenc, el jazz, el blues, etc. Això ha fet que segons l’estil de la veu la cançó assignada ha estat una o una altra.

Entre dones” és un treball que compta amb 14 cançons on es canta a l’amor, a la mar i a la terra. Entre les cançons en trobem de populars i antigues com: “Ay Lola”, “La enredadera”, “Cuando la noche”, “Mi serranita”, “Barcarola”, etc. I d’altres de noves composicions per aquest disc com: “Camins (Entreforc)”, “La trifulca”, “El Capità”, etc.

Pel que respecta a les col·laboracions Dolors Teixidor presta la seva veu al tema “Camins”, Neus Mar a “Ay Lola”, Laura Herrera en la cançó “Pensant en tu”, Susanna del Saz a “La trifulca”, la filla d’en Carles Casanovas (Laura Casanovas) a “Ulls verds”, Imma Presas a “El Capità”, Ingrid Morral a “La Clienta”, a “Noche de invierno” Mireia Gonzalez i Roser Ferrer a “Records d’infant”.

Com ja és habitual a les seves produccions,  la primera veu és “Fonso” Carreras, la segona veu “Mineu” Ferrer i Carles Casanovas la veu baixa i la guitarra.  Antoni Mas ha estat l’encarregat dels arranjaments i la producció musical, a més del piano. Lluís Subiranas “Subi” a la guitarra baixa, Pep Poblet al saxo i Antoni Gadea a la bateria i percussions.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia