PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Premis Ovidi Montllor 2010

premis_ovidiEl COM (Col·lectiu Ovidi Montllor) es va formar el 2004 per tal de projectar la música que es fa al País Valencià en tots els àmbits, així com ser un punt de recolzament i de trobada pels artistes del país.

Cada any es convoquen els Premis Ovidi Montllor al millors discos,  i a Picap ens omple d'il·lusió saber que entre la tant alta qualitat de totes les propostes musicals presentades, tenim artistes en diferents categories com a finalites i guanyadors.

 

 

 

rafaAixí, en Rafa Xambó, amb el recent llançament del disc "Andanes", ha guanyat el Premi al Millor Disc de Cançó d'Autor i el Premi a la Millor Cançó per "A Glasgow" inclosa al disc.

Podeu escoltar l'streaming de 30 segons i comprar el disc en digital a l'iTunes: Rafa Xambó - Andanes.

També podeu comprar el disc físic a la web de la distribuidora Actual Records: http://www.actualrecords.cat

 

 

 

 

 

afluenciesPero la cosa no acaba aquí, els ALJUB i els KRAMA, junts per fer el disc "Afluències" han guanyat el Premi Ovidi Montllor 2010 en la secció de música folk.

Aljub i Krama són dues formacions de músics talentosos i inquiets, que no han parat de créixer al llarg de la seva trajectòria i que, amb aquest disc -Afluències-, guardonat també amb un dels Premis Mediterrània 2008, afrontaven la seva aventura artística més complexa i ambiciosa.

Més informació del disc aquí: http://www.lasibilavalenciana.info/proba/catala/artistes/afluencies.html

Podeu comprar el disc físic a la web de la nostra distribuidora Actual Records: http://www.actualrecords.cat

 

 

herreroAixí mateix, també estem molt contents que l'àlbum distribuit per la nostra distribuidora Actual Records ha guanyat també el Premi al Millor Disc de Pop, que ha anat a parar a Miquel Herrero i els automats - Cançons en blanc i negre.

Podeu trobar el disc a http://www.actualrecords.cat

 

 

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia