PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Nova temporada musical

S’ha acabat el mes d’agost i com cada any és el moment d’enfocar la nova temporada. El mes de setembre és d’alguna manera com un primer d’any, ho és pels escolars, normalment pels politics i també per la indústria cultural.

Com cada any la temporada s’inicia plena de festivals i concerts; l’Acústic de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les activitats de l’11 de setembre, festes de la Mercè, Womex, PopKomm, arribarà també la Fira Mediterrània de Manresa on serem presents un any més i ja estarem a Nadal intentant que la música enregistrada segueixi ben situada en el mercat com un dels productes estrella amb el concepte d’“objecte de regal”.

És per tot això que a Picap durant l’estiu hem treballat i molt, pensant amb l’oferta de la nova temporada, de la qual en parlarem una mica.


modestUna de les primeres novetats discogràfiques que presentem, és l’enregistrament del concert d’orgue que en Modest Moreno i Morera  va protagonitzar el passat 21 de juny a Cadaqués amb obres de Josep Elias, Antonio de Cabezón o Joan Baptista Cabanilles, entre d’altres.

 

perichTambé presentem com a novetat, el primer disc del duet CATSFROMCAT. El nou disc d’en NARCÍS PERICH I LA CARAVANA DE LA BONA SORT “L’arbre amb fruits”,  que com sempre aniran presentant per tots els pobles, viles i ciutats...

 

 ocellsEL CANT DELS OCELLS; aquí ens hi hem abocat del tot per tal que resultés un disc útil en el més ampli sentit de la paraula, i al marge de les moltes versions, amb visions diferents sobre l’obra, hem inclòs un estudi etnomusicològic que ha fet la musicòloga Maria Salicrú-Maltas que creiem molt interessant i que fa que sigui una eina pedagògica que estaria bé que tinguessin en compte les escoles. Així mateix properament estarà disponible en descàrrega electrònica amb la opció de comprar el disc sencer amb l’estudi a l’iTunes.

 

himnesDos discos de caire patriòtic, el primer és un recull de CANÇONS PATRIÒTIQUES amb artistes com Esquirols, Coral Sant Jordi, Orfeó Català, Orq. Maravella, Ramon Muntaner... i l’altre disc és un amplia tria d’HIMNES DELS PAÏSOS CATALANS, on fins hi tot hem pogut incloure l’himne de l’Alguer, de la Vall d’Aran, etc. i amb artistes com Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Al Tall, Cobla Barcelona, C.E.Dharma, etc.

 

beatlesUn altre disc que publicarem aquest setembre, és un enregistrament dels primers anys 70 i que pràcticament restava inèdit en el mercat, es tracte d’un disc amb cançons dels The Beatles versionades per músics com Peter Roar, Lucky Guri, Carles Benevent, Max Sunyer i Salvador Font. Una autèntica joia que cal escoltar i tenir a la discoteca pròpia.

 

També estem preparant un nou disc d’en ROMÀ ALONSO, novetat de LA DHARMA amb un enregistrament al SUN Studio de Memphis, el grup de capella VOX amb un enregistrament de nadales, TONI GIMÉNEZ amb un tribut a Pete Seeger i seguirem publicant reedicions de discos importants de la nostra música, com son els de l’ORIOL TRAMVIA, Dos + Un, ROCKY MUNTANYOLA, JORDI SABATÉS, VICENT TORRENT, CHIPEN, RAMONET, JOEL, GUILLERMINA MOTTA, NÚRIA FELIU, etc.

I per acabar us anunciem els recents fitxatges del SEPTETO SANTIAGUERO, del qual publicarem el seu primer disc amb Picap a finals de setembre, una producció realitzada entre Santiago de Cuba i Madrid i que a hores d’ara estan masteritzant a l’estudi  44.1 d’Aiguaviva, i el grup d’indie-pop en català HEWEL, premi de votació popular del darrer Sona 9, que també molt aviat tindran preparat el seu primer treball.


  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia