PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Nou disc Rellotge d'emocions de Raimon

raimonVa ser l’any 1997 quan en Raimon va publicar el seu darrer disc amb cançons inèdites i l’any 2000 la darrera vegada que va publicar alguna nova cançó enregistrada a l’estudi i va estar amb la Nova Integral 2000 que properament es retirarà del mercat. Al llarg d’aquesta darrera dècada en Raimon ha publicat diversos discos enregistrats en directe, el més rellavant l'enregistrat a l’Olympia de París d’any 2006 a on s’incluen algunes noves cançons.

Però serà finalment l’any 2011 quan podrem gaudir d’un nou disc, integrament amb cançons noves i enregistrat a l’estudi. Un disc que serà dels més importants en la carrera del cantant de Xàtiva, un repàs per la seva vida, ple d’emocions, i sensacions amb vitalitat, reivindicació, tendresa i contundència.

A “Rellotge d’emocions” en Raimon ens parla de Xàtiva, de la seva mare, de la guerra d’Irak del Bush pare l’any 91, ens recorda la Barcelona de 1971, evoca la ciutat de València, noves i precioses cançons d’amor i una emotiva cançó “Mentre s’acosta la nit” on diu allò de “amb més passat que futur i un present sempre tant prim...”

El dia 15 de gener en Raimon cantarà a L’Eliana, al costat de València, on ja presentarà el nou disc.

El dia 28 de gener, en Raimon serà investit Doctor Honoris Causa per la Universitat d’Alacant.

El diumenge 6 de febrer podrem escoltar algunes de les noves cançons a través de TVC, pel 33 programaran part del concert que en Raimon va oferir a la seva ciutat de Xàtiva el passat mes de maig i on estrenava algunes de les cançons del nou disc.

El divendres 18 de febrer en Raimon presenta el nou disc en concert a Madrid, al Teatro de Madrid a La Vaguada.

Els dies 18,19 i 20 de Març en Raimon presentarà el disc en concert a Barcelona, Teatre Tivoli.

Però a partir del mes de febrer ja podrem gaudir d’aquestes noves cançons a través del CD, un dels més importants pel proper 2011 i segur que el més esperat.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia