PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Rellotge d'emocions al Tívoli

raimonEl divendres passat a les 9 en punt de la nit sortien a l’escenari del Teatre Tívoli de Barcelona, quatre excel·lents músics que donarien al llarg de tot el recital el so just, la nota justa, amb esquema acústic, sobri i elegant. En Raimon inicià la seva actuació amb “Quan jo vaig nàixer” amb nous i sorprenents arrengaments, i tot seguit començà a desgranar cançó per cançó, tot el nou disc Rellotge d’Emocions, de cop, sense cap concessió a cançons populars pel mig, res. Amb la valentia que caracteritza l’artista les deixà anar totes de cop i el públic acceptant-les com si fossin cançons conegudes de tota la vida, fins i tot amb cançons que provocaven apoteosi, com “He passejat per València sol”, “Punxa de temps” i molt especialment l’emotiva “Quan s’acosta la nit”.


Una segona part antològica, un repàs per la seva llarga discografia amb cançons pròpies, poemes d’Espriu, Ausiàs March, Jaume Roig entre altres... “T’he conegut sempre igual”, “L’Espill”, “Com un puny”, “Treballaré el teu cos”, “Veles e vents”i un llarg etc. de cançons d’amor i de lluita, per acabar amb una autèntica tercera part, també anomenada “tanda de bisos” on no van poder faltar el “Diguem no” i “El Vent”.

Un Raimon de 70 anys, pletòric, en plena forma en el més ampli sentit de la paraula, el qual presenta aquests dies en directe un disc amb noves cançons plenes de vitalitat, de records i emocions.

El teatre ple de gom a gom, tal com va estar el dissabte i diumenge, entre el públic vam poder saludar personalitats, amics i seguidors d’en Raimon com son el Conseller Mascarell, en Xavier Trias, Montserrat Tura, Rafael Ribó, Joan Tapia, Salvador Sostres, Joan-Pere Viladecans, Jordi Hurtado, Mònica Terribas, Sergi Cutillas i un llarg etc.

Sortint del Tivoli el nombrós públic es deia allò que tantes vegades s’ha sentit dir “Sense en Raimon no podríem explicar la Cançó”.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia