PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
1ª part de l'especial BARCELONA PROGRESSIVA al Discópolis de RNE3

portada_barna

Us presentem la primera part de l'especial que ha fet el programa Discópolis de Rne3. Podreu escoltar algunes de les cançons del doble recopilatori i informació de qualitat de la ma de José Miguel López.

Text de presentació del programa: "El 1969 va començar a gestar-se a Barcelona un nou moviment musical basat en el Rock Progressiu del moment. Els referents eren The Cream, The Jimi Hendrix Experience, Crosby Stills & Nash o Jethro Tull. Van aparèixer grups com Màquina! que van reivindicar la perícia instrumental. L'etiqueta del moment era "underground". Amb ells hi havia també Fusioon, Pan & Regaliz, Vertice, Estratagema, Tapiman... musics que venien del folk anterior com en Toti Soler o Jordi Sabatés, que van coincidir a Pic-Nic i que tenien els seus propis projectes Om, Jarka etc."

"També hi havia frikis com en Pau Riba i veus angelicals com la de la Maria del Mar Bonet. I molts més, tants que ara s'ajunten en un CD doble seleccionat per Àlex Gomez Font i editat per Picap. Documenta els anys 1969-1972, els inicis del que després s'anomenà Ona Laietana. On hi havia músics exel·lents com Max Sunyer, Carles Benavent, Salvador Font, Lucky Gury, Manel Camp...." "Un llibret sensacional, documentat amb tots els crèdits, fotos inèdites, i reproducció de carpetes originals".

La segona part del programa s'emetrà el proper dimecres 20 d'Abril.  

 

play  1ª part de l'especial BARCELONA PROGRESSIVA al Discópolis

 

  compra Podeu trobar el disc a la distribuïdora Actual Records

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia