PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Maria del Mar Bonet i Manel Camp
portada_bonet_camp
He escoltat algunes de les cançons del disc nou que la Maria del Mar Bonet posarà en circulació el proper 12 de setembre, amb el segell discogràfic de PICAP. A l’iTunes es pot ja precomprar el disc, que durà el títol de Blaus de l’Ànima. També es pot escoltar un minut i mig de cada cançó.

 

Fa més de 20 anys, Maria del Mar Bonet i el pianista Manel Camp es van reunir en el disc Ben a prop. Blaus de l’Ànima celebra l’aniversari revisitant les cançons d’aquell disc i proposant-ne de noves. Es tracta d’un treball esplèndid.

La senyora Bonet és una de les principals artistes mundials d’aquest moment. Per la seva veu magnífica, per la riquesa del seu repertori, pel bon gust que té triant músiques del món i escrivint les seves pròpies cançons, per la seva excel·lència interpretativa, per un sentit insubornable de l’elegància que fa que tot el que toca ho converteixi en or.

 

En uns moments especialment poc brillants, en uns moments en què Catalunya naufraga d’una manera calamitosa ofegant-se en la seva pròpia mediocritat col·lectiva, apareix aquest disc extraordinari, demostrant una vegada més que Catalunya té una base i unes masses ben pobres i esquifides, ben lamentables i estúpides, però que disposa d’individualitats genials. Tenim més imbècils que un país normal però també molts més genis dels que demogràficament ens pertocarien.

 

Maria del Mar Bonet és un dels nostres genis més excepcionals, i acompanyada pel piano de Manel Camp aconsegueix en aquest disc 22 cançons delicioses, molt ben triades i interpretades amb tota la intensitat i tota la delicadesa. Cal fer atenció a La barbera, lletra de Maria Aurèlia Capmany i música popular catalana. Una cançó sinuosa i que sembla que et digui més coses de les que en realitat diu.

 

Sempre que Catalunya intenta alguna cosa col·lectivament, fracassa. Fracassa perquè el tou d’imbècils que tenim és impressionant. Ara, quan revises quines són les meravelles d’aquest món sempre hi ha més d’un català. Guardiola, Ferran Adrià. I la meravellosa Maria del Mar Bonet que el dia 12 posarà a la venda el seu nou disc. La Humanitat està d’enhorabona.

AUTOR DEL TEXT: Salvador Sostres  

itunes logoPre-comanda i streaming "BLAUS DE L'ÀNIMA. Més de 20 anys ben a prop" de Maria del Mar Bonet i Manel Camp

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia