PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Presentació del disc “Blaus de l’ànima - més de 20 anys ben a prop”
bonet_camp_lliureAhir al migdia es va presentar en roda de premsa el nou disc i espectacle “Blaus de l’ànima- més de 20 anys ben a prop” al teatre Lliure de Gràcia (Barcelona).

Maria del Mar Bonet i Manel Camp han tornat a entrar a l’estudi de gravació per enregistrar aquest nou disc que surt a la venda coincidint amb la diada de l’11 de setembre i que presentaran en directe amb una llarga gira que s’inicia a Madrid i que  arriba a Barcelona al teatre Lliure de Gràcia del 27 de Setembre al 2 d'Octubre d’aquest 2011 i que seguiran més de cinquanta concerts per tot el país.
 
Va ser el 1988 quan aquests dos artistes van coincidir per primer cop en un escenari amb l’espectacle ben a prop i des d’aquell moment no han deixat d’actuar junts sempre que els ha estat possible. Ara tornen al Lliure per presentar aquest nou disc i espectacle conjunt “Blaus de l’ànima- més de 20 anys ben a prop” 23 anys després d’aquella primera trobada.
 
“Blaus de l’ànima- més de 20 anys ben a prop” és un doble CD que recull a ritme de cançó d’autor i jazz un total de 22 temes, entre els que trobarem noves versions de grans clàssics com “Què volen aquesta gent”, "Mercè" o "L'Àguila negre", d’altres instrumentals i fins i tot d’inèdites com “La Barbera”, amb lletra de Maria Aurèlia Capmany, i que tracta sobre les antigues “barberes” de París.
 
Maria del Mar Bonet va mostrar ahir la seva satisfacció i il•lusió per enregistrar aquest disc amb en Manel Camp, al mateix temps que va destacar la dificultat i risc que comporta fer un treball com aquest en el que la veu està totalment despullada, ja que només l’acompanya el piano. Ells dos com a únics protagonistes, La Maria del Mar i en Manel Camp, junts i ben a prop.
 
En aquest mateix sentit es va expressar Camp, qui a més va indicar que el disc és "apassionat" i “emotiu”. I que entre els dos han aconseguit fer un gran treball on cadascun d’ells ha aportat el seu llenguatge i estil musical per finalment arribar a crear un disc homogeni, actual i irrepetible.
 
Podeu veure una entrevista amb els intèrprets clicant aquí: entrevista

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia