PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Ile - Nova promesa del rock-indie basc

caresEl nom de Ile sorgeix de la traducció d'Illa en francès. La relació possiblement puguem intuir-la al escoltar cadascun dels temes que confereixen aquest disc. Cançó a cançó els Ile t'ajuden a escapar de lo convencional i previsible, obrint les portes a un paradís imaginari sonor propi.

Ile és aquesta illa que tots desitgem trobar enmig del mar de músiques. 
Un concepte sense barreres ni etiquetes, sense pors ni prejudicis, on totes les idees funcionen. 

El que s'obté dels Ile són experiències úniques que per moltes vegades que un es repeteixi les cançons no deixa de descobrir racons en els quals no havia reparat abans.

L'Indie-rock dels Ile i la personalitat que ha sabut conferir el grup basc a la seva música transcendeix les comparacions, es parla de Standstill, Zoé, Snow Patrol, Coldplay, The Killers o Dead Cab for Cutie però més que a grups caldria referir-se a sentiments, a la sorpresa constant, a la recerca del moment perfecte.

portada_ileFormat per Txema Sáez (Veu i guitarra), Jon Ikazategi (guitarra), Aritz Urrutia (baix) i Álvaro García (bateria), Ile es crea el 2010 al marge esquerra de la Ria de Bilbao. La influència rockera de la seva zona de procedència, marca el so als començaments del grup, encara que ràpidament la influència del Jazz, New Wave i el Pop dels 80 es fan notar en l'estil dels Ile.

Al llarg del 2011, els Ile entren a l'estudi per enregistrar el seu primer treball discogràfic "Difícil", format per 12 cançons plenes de força i sons sorprenents on demostren l'essència del grup: amor per la música, elegància i el bon gust.

 

Que s'ha dit fins ara dels Ile?
 
-Su primer mini-LP marcó la diferencia con un rock potente, vivo, con sobria base rítmica, una voz con experiencia y registros, y un guitarrista que infla las canciones y las envía en busca de público de grandes estadios.

Iban Gorriti (Deia)
 

-Ile muestra una vocación exploradora e inconformista. No queda duda de su calidad encima del escenario con unas canciones potentes y arrolladoras. Daba la sensación de estar escuchando a una de esas grandes bandas. Estos chicos darán que hablar.

Crítica concierto en Rock Star Bilbao (EITB Kultura)

 

 

Informació sobre el nou disc "Difícil" i els Ile:

 

info

 

Ile "Difícil" en format físic a la web de la nostra distribuidora Actual Records; cercant "difícil"

 

 

 spotify  Escolta Ile "Difícil"   itunesDescarrega DIFÍCIL dels Ile a l'iTunes

 

 

 Ile a internet, els enllaços oficials:

WEB OFICIAL

FACEBOOK

TWITTER: @iletheband

MYSPACE

GOOGLE+